Vi bruger Cookies!     

         
 X     
visdomsord

Ord med healende virkning


Når jeg kører på arbejde har fået den vane at sige godmorgen til dyrene, fuglene, træer,blomster og andet der lige falder mig ind. Det giver en rigtig god start på dagen.

Jeg har ind i mellem problemer med at koncentrere mig om f.eks. at sige en bøn, men jeg har fundet ud af at det hjælper mig meget at forestille mig ordene komme op på en storskærm, hvor jeg ser hvert enkelt ord for mig. På den måde holder jeg bedre focus.

Når jeg føler at tankerne kører i ring uden at der findes en løsning på de udfordringer som jeg står overfor forestiller jeg mig at min opmærksomhed centeres i hjertechakret og forsøger at koncentrere mig om nuet.Tag eventuelt et par dybe vejrtrækninger, det giver ro og overskud.

En anden god ting til at opnå balance både fysisk og psykisk er at dyrke tai chi og som en ekstra bonus styrker det også immunforsvaret og man træner også nærvær på denne måde. Men det kræver tålmodighed og motivation. Hvis man ikke har lyst til at deltage i disse aktiviteter kan man øve sig i at lave nogle meget langsomme bevægelser, hvor man virkelig er tilstede her og nu.

Besøg  
025586