Vi bruger Cookies!     

         
 X     
visdomsord

Ord med healende virkning

At opdage egne værdier

Mennesker rejser ud for at undres over bjergenes højde, over havenes høje bølger, over flodernes lange forløb, over oceanernes umådelige omkreds, over stjernernes cirkulære bevægelse og alligevel betragter de sig selv uden at undres.

~ St. Augustine

Lad dine tanker forstumme et øjeblik og tag på rejse i dit indre, det utrolige fredfyldte sted som din sjæl bebor. Mens din vejrtrækning giver dig ro og velvære og hele verden rundt om dig forsvinder, vil du befinde dig i det mest beroligende og afslappende sted på jorden. Og det bedste ved det hele er at du kan vende tilbage når du har lyst.


At blive en del af fællesskabet

Vi lever i et udelukkelsessamfund. Der er en ide om at forsøge at holde mennesker væk fra fællesskabet. ”Du kan kun være en del af denne klub hvis du er medlem”.

”Du har ikke penge nok eller du er smuk nok”. Men hvis man går gennem livet med den modsatte opfattelse og forsøge at tage alle med på holdet, vil dørene åbne sig.

~Jay Leno, Amerikansk komiker og tv-vært.

Den bedste måde at blive forstået på er ved at lytte til andre. Den bedste måde at blive accepteret på er at åbne vore døre og vore hjerter for alle. Det er en af de største paradokser i livet, at når vi giver det væk, som vi har allermest brug ,så får vi det behøver mest tilbage kvit og frit.

 


Lev i nuet

Det er kun muligt at leve lykkeligt til vore dages ende på dagsbasis.

~Margaret Bonnano, amerikansk forfatter

Når vi vågner op hver morgen med intensionen om gøre denne dag til den lykkeligste dag nogen sinde, er det forbløffende, hvor tit dagen former sig efter vores hensigt. Lykkelig til vore dages ende er ikke et eventyr. Det er en sindstilstand.


Træd ud af skyggen

Mennesker står i deres egen skygge og forstår ikke hvorfor det er mørkt.

~Zen- tankegang

Vi står i vores egen skygge, hver gang vi fortæller os selv at et eller andet ikke kan blive udført, fordi vi ikke er gode nok, stærke nok, rige nok, unge nok eller tynde nok eller alt muligt andet nok. Det er kun, når vi er dristige nok til at erklære: Jeg er god nok!” at vi træder ud af skyggen og ud i lyset til en pragtfuld ny dag .


Opdag magien

Kig på alt som om du betragtede enten det første eller sidste gang. Så vil din tid på jorden blive fyldt med herlighed.

~Betty Smith

Hvornår stoppede du sidst op for virkelig at betragte verden omkring dig?Jeg mener virkelig kigget på. Begynd i dag, forpligt dig selv med at bruge tid på at betragte dine omgivelser med øjnene fyldt af undring. Når du gør det, vil du hurtigt opdage at den verden,du ser, er fyldt med undere.


Gør dit bedste

Vi er, hvad vi gentagne gange gør. Fortræffelighed er derfor ikke handling men en vane.

~Aristotle

At udvikle en fortræffelig vane er ikke så svært, som det lyder. Brug simpelt hen et minut på at gøre det allerbedste du kan, uanset hvad du laver. Når det minut er gået gentager du det bare. Før du ved af det er en ny vane født.


 En ny start

"Lige nu er du et valg fra en ny start- et valg, der leder dig herimod at blive det fuldstændige menneske, som du kan være.”
~ Oprah Winfrey

Hver eneste øjeblik kan vi vælge enten at bevæge os fremad eller at stå stille. Enten at blive vred eller at foretrække freden. Enten at holde fast på vores elendighed eller at give slip på smerten. Enten at udtrykke kærlighed eller begynde at hade. Det er ikke valg som er skabt til os, men valg som vi bevidst eller ubevidst tager minut efter minut, dag for dag. Og det er gennem disse valg vi former vore liv.


Bekymring uden grund

Bekymringer berøver aldrig morgendagen sorg. De undergraver kun dagens glæde
- Leo Buscagliaauto, amerikansk forfatter


Bekymringer har aldrig helbredt nogen, løst et problem, bragt en kærlighed tilbage, eller skabt en problemfri fremtid. Og ingen har nogensinde sagt, at de ville ønske, at de havde bekymret sig noget mere. På en dag som denne så fyldt med muligheder, er der uendelige mange ting, vi kan gøre for at skabe et bedre liv. Bekymringer er ikke en af dem.

 

Besøg  
025586